Nils Karlsson PysslingI fredags hade vi uppstart för läsårets bokprojekt. I början av veckan hade eleverna fått en inbjudan som var undertecknad av Nils, de fick även se en Nisse som vi hade spelat in i ett av klassrummen ( Appen Santa Spy Cam). Frågorna var många, vem är Nils? Finns han på riktigt? Kommer vi att träffa honom i matsalen?

I matsalen fick eleverna se en kort teater utifrån boken Nils Karlsson Pyssling. Klasserna fick sina bokpaket och alla eleverna fick var sin bok. I klassrummen fortsatte vi att arbeta med boken. Eleverna fick se bokens titel och de fick rita ett eget bokomslag. Boken kommer att innehålla elevernas texter och teckningar de gör under läsåret. Under bokprojektet kommer vi att arbeta ämnesintegrerat med ASL.

Katarina 😁

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*