SALT-avslutning

Nu har vi avslutat årets SALT-projekt här på Grindstuskolan. I onsdags hade vi en heldag tillsammans i sann ”Trollets hjärta-anda”. Eleverna fick bland annat vara med om ett trolläventyr ute i skogen där de fick lösa olika uppdrag för att ta sig fram till trollet och hans hjärta. Detta blev väldigt uppskattat och de mindre barnen tyckte att det var både spännande och lite läskigt… Vi hade även gjort en tipspromenad på skolgården där barnen fick svara på frågor kring boken.

IMG_0529IMG_0541

IMG_0531IMG_0528

IMG_0548

IMG_0695

Under vårterminen, på fritids, har flera av eleverna tränat på en teaterpjäs där boken ”Trollets hjärta” har  inspirerat till manuset. Föreställningen visades upp både för föräldrar och andra elever och blev såklart en succé!

IMG_0496

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*