Så var det dags att börja med genomförandefasen

V.47 skulle vi att sätta igång på riktigt. Onsdag morgon fick alla klasser i F-3 ett mystiskt brev från ”någon”. Det var en inbjudan till matsalen senare samma vecka. Eleverna var förväntansfulla och försökte gissa ”Vem har skickat brevet”? Det måste vara någon som inte har gått i skolan eftersom personen inte kan stava gissade eleverna. De väntade med spänning på vad som skulle hända på fredagen. En del 3:or gissade att alla kommer att få böcker men vem skulle komma med dem? Spännande, nu har vi aktiverat elevernas nyfikenhet.

Brev från någon...

Ett brev från någon…

Äntligen fredag…

Fredagen den 24/11 fick vi besök av Trollet från Gömmarskogen, hen kom med åtta stora bokpaket. Det var roligt att se hur de små sexåringarna levde sig in och pratade med trollet.

paket troll

Katarina

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*